Miss u

Är atm hemma själv och sjunger (man måste ju passa på när man är hemma själv;)). Ikväll tror jag att det blir att fara till kåken och vara med några dära. Sen imorgon flyttar vi, taggar till 1000% !<3. Idag var det verkligen en pissdag på skolan och för en gångs skull var det inte att jag mådde illa eller nåt, jag var bara deppig och ville hem, men när vi väl slutade orkade inte jag fara hem. Hade inte att göra hemma osv, men måste man så måste man sägs det ju. Nu lägger jag in en gammal bild bara föratt. SAKNAR DIG! ALLA SÄGER ATT SÅNA ÄR DÅLIGA MEN VI HADE VÅRA FINA STUNDER TILLSAMMANS OCH JAG HADE TILL OCH MED EN GÅNG EN BAKGRUND DÄR DET STOG: JAG ÄLSKAR MIN MOBIL!<3 ÅSSÅ HADE JAG SKRIVIT DET SOM ETT UTKAST OCH MASSA SÅNT! JAG VAR VERKLIGEN JÄTTE NÖJD MED DIG OCH NU LIGGER DU NOG NÅGONSTANS I SKOGEN OCH RUTTNAR, ÖNSKAR ATT JAG FICK LÄGGA ETT TÄCKA PÅ DIG OCH VÄRMA DIG MEN NU GÅR INTE DET. SAKNAR DIG TILL TUSEN SÖTNOS♥

When love reminds you of how happy you are

Har tre läxor till imorgon, TRE! Och hälften är glosor, vem fasen kan lära sig spanska ord man aldrig hört förr, på tre dagar? (vi fick tre dagar på oss) och nu är det bara en kväll kvar, och jag som hade tänkt göra en tidigt kväll ikväll, men istället blir det bara plugg + jersey shore, och lite godis, men som vanligt kommer jag fastna i programmet istället. Men säger då godnatt nu. Godnatt fint folk.


 

Svar på kommentar<3


Postat av: Erin Leijnegard   

Babee, jag har dom BÄSTA sommarminnerna med dej och massa andra underbara minnen!! Jag vet faktiskt inte vad jag hade gjort om inte jag hade en lika underbar och vacker kusin som dej! Jag älskar dej väldigt mycket! Jag saknar dej otroligt mycket min underbara! Hälsa alla från meej! Puss // Erin <3 :* 

     Postat av: Erin Leijnegard   

Glömde skriva  vilka fantastiska bilder! :* <3

Svar: Naaw<3 Jag vet heller inte helt ärligt vad jag skulle göra utan en sån fin kusin som du!<3 Vi har alltid kul tsm men jag kommer inte kunna vänta till nästa sommar du kommer hit:( Saknar och älskar dig så sjukt mycket också min sötaste kusin! Kom hit snart din lilla ostpotatis!<3<3<3 Och jaa jag ska hälsa alla:D
Puss&Kram ♥




Mer bilder från sommaren












Den sista bilden är på där alla sovde, (det är våra kusiners hus  i oxelösund).



Tisdag

Slutade för 40 minuter sedan, gick hem till pappa för jag måste packa massa kläder till flyttningen på fredag, har inte packat nånting! Och jag är hos mamma hela veckan, men jag får väl fara så här lite då och då efter skolan och packa, haha. Ikväll blir det kåken med dom bästaste. Och sen hem och göra nåt, men jag känner att det måste bli en lite tidig kväll ikväll eftersom jag inte har sovit så många timmar dom två senaste dagarna..

Haha ser ut som jag har världens puckelrygg ^^ Det där är iallafall en bild från oxelösund där vi var på semester i sommar (ganska nära stockholm). Ååå vad jag saknar det ''har inte blivit så solbränd på nån sommar förr!'' men den där dagen på bilden var bara bäst! Jätte kul och härligt hade vi det.


Kväll

Skolan är inte så jobbig, dom har då inte varit det dom här dagarna iallafall. Inte ens långdagarna.
Hoppas att det blir så alla dagarna i skolan. Ikväll så myser jag med familjen. Och på fredag flyttar jag!
Ska bli så otroligt skönt att ha allting nytt och allt.


Mycket glass?

Solsidan.

Just nu ser jag på solsidan, synd att det bara är så kort stund. På bordet är det fullt med godis, läsk, popcorn och ostbågar! Mys. Men har ingen bra bild som vanligt.

Haha äpplet är så fult.

Rubrik

Hej alla fina och finare och finaste människor.
Jag har tagit en promenad till ica och tagit ut pengar med mitt swedbank kort!
Sen har jag fyllt på mobilen, och kommit hem, nu måste jag äta middag frö min mage bullrar som vanligt.

Där har ni då mitt nummer ^

Cyperbully

Måste bara säga att idag har det varit ovanligt många läsare och fina kommentarer idag, blir så glad av det, fortsätt så hihi:)  Ikväll har jag gått till albatross och köpt dricka, godis, och ostbågar. Har också sett cyperbully, smågrinade två gånger men den är ju så sorglig!

Brist på liv

Hola amigos. Atm så är jag hemma själv och ska snart se på cyberbully, eller iaf nångång ikv, sen blir det att fara och köpa massa gott ''med mitt nya kort!!''.

This is my day

Hej! Igår var jag på kåken med Josefina Jennifer Elsa och Jonna:) Det var hur mysigt som helst och jag var hemma vid tolv. Sen myste jag bara med Lydia. Idag har jag fixat mig, plattat håret, sminkat mig osv. Har till ch med på mig skinnjackan för jag trodde jag skulle gå ut, men där finns det inte så mycket att göra så jag stannade inne ett tag till iaf. Webcam bild hehe.

Fredag

Hey alla. Idag har jag varit på skolan, gick hem med Tuva ''eftersom vi bor ganska nära'' och se nu när jag här hemma själv har jag ingen aning om vad jag ska göra. Är hos mamma den här veckan och som ni kansek vet är det lite mindre tillgång till internet för min del, fast det vart ju inte mycket inlägg när jag var hos pappa heller men.

Ciao

Glömmer alltid att blogga haha. Iaf har jag gått skola nu tre dagar, och även fast alla har varit långdagar jar dom inte vart så jobbiga. Idag var jag på kåken men Josse, Jennifer, Elsa, cassandra och motjo. Och jag tror det blir imorgon också, men det är ju så att det är fradag och skola imorgon så jag tror att jag måste försöka sova nu haha! Det här var iaf gårdagens outfit, blåa jeans och vit tröja.


buuu

Ärligt talat, fyyy så jobbigt med skola. Var jättetrött idag på skolan fast vi inte gjorde så mycket, och imorgon går vi till tjugo i fyra, ååå. Men har iaf fått hem ett nytt iphoneskal, typ ba lila men jättefint endå, det enda jag deppar för nu är, skolan!


First day

HEJ. Igår var ju jag på stan och shoppade lite, men nej jag kan inte lägga ut bilder nu för jag har ingen kamera, brukar ibland ta mobil bilder men jag orkar inte ladda upp nu. Idag börjar iaf skolan. Suck. ÄR inte så taggad på att kliva upp halv7/7 varje morgon. Imorse duschade jag och nu blåser jag håret. Have a  nice day,



Imorgon

Hejsan! Snart blir det att sova för pappa sa att han skulle väcka mig tio imorgon:( (Bara för att jag måste vända på dygnet och lära mig vakna lite tidigare..) Men imorgon ska jag också till stan! Sista lediga dagen på sommarlovet ni vet.. sorgligt, men också därför måste jag få lite nya kläder eller, få och få, köpa. Ska fara dit själv så jag får nåt köpt haha. Måste speciellt ha byxor! Jaja, bilder kommer imorgon. Och här är en bild på mig från förr idag. Godnatt.


Från ofräscht till fräscht

Hej! Nu har jag hårinpackning i håret och ska snart skölja bort det. Idag ska jag också packa en massa för om ungefär 11 dagar så flyttar jag! Och jag har inte packat nånting haha.


Hejhejhejhej. Dålig bloggning i know. I alla fall idag så for jag och Lydia till stan, jag hittade inget "standard". VI pt på dallas sen så var jag hemma vid åttatiden på kvällen, hos pappa. Sen inget mer, nu kan jag visa några bilder jag har från grillkvällen i tisdags.


KUL kväll

HEJ. Jaadu vart ska man börja. Igår var jag först med Josefine och Hanna, vi for till kallholmen och grillade, där träffade vi finastr Josefina och Elina, Klockan var väl typ 20.00/21.00 typ när vi kvällsbadade lite, eller typ till naveln blev det men det var endå kul, jag Josefine och Hanna gjorde det, sen kom Edvin och Felix och grillade med oss, sen for vi hem strax efter 23.00 typ? Sen gick jag och Hanna värsta omvägarna tillbaks till mitt hus (för hon skulle sova här) för vi gillar att gå ute när det är mörkt, sen när vi var hemma såg vi på film osv hehe. Mer berättar jag sen. Idag skulle jag kanske bada med Jossan edvin och felix men jg vet inte om det lbir, men vi får väl se vad som händer.

blablabla

Hej! Igår var jag med Emma, vi solade, badade och bara hade kul! När jag kom hem på kvällen hade jag jätte ont i huvudet och vi hade inga alvedoner, så det var bara att lida, jag tittade på filmen lol ännu en gång (har sett den typ 100 gngr) och sen chattade jag med Hanna. Idag skulle jag kanske vara med Hanna, vi får se hur det blir med det för jag har inga pengar på mobilen. Måste skaffa det typ idag!
 

fml

Asså skolan börjar ju typ om en vecka nästan.. det är som ett sportlov kvar ju. Iallafall, nu, har, jag, så, tråkigt, man, kan, ha. Hejdå.

 

JAGhjärtaCHAMPIS

Läskberoende.

Proud

Har nyss laddat ner musik helt själv till min iphone från itunes! Är typ stolt för först var det jätte klurigt men sen gjorde jag ba nåt och då gick det! Behöver tips på mer bra låtar föressten! Så ni kan ju kommentera om ni har nåt tips:) Nu ska jag ta och bege mig hejdå.

Igår när jag var med glada Emma.

Fredag

Hello, idag kommer jag vara uttråkad, vet ionte vad jag ska göra hejdå. Har ingen ny.

i like your messy hair i like the clothes you wear


Yeahright


--

Hej. Nu idag far ju jag till mamma idag och kommer vara där i en vecka och mitt internet på mobilen funkar inte så bra när jag är där och jag har ingen dator där, brukar bara låna mammas ibland..</3  Så det betyder alltså att det inte kommer vara så bra bloggning så ni vet det.

Torsdagskväll

Tjenaa. Ikväll har jag varit med Emma, det var kul fast vi gjorde typ det gamla vanliga bara ''köpte massa gott och satt oss under ett träd och åt allt -.- Bild har jag just nu bara på mobilen men det kanske jag lägger upp sen. Nu ska jag duscha och värma mig! Är typ frusen 24/7 nuförtiden. Hejdå.

VILL HA^^

what am i supposed to do when the best part of me was always you?


rensat

Har rensat lite men det är fortfarande stökigt i mitt rum men här är en bytteliten låda som jag har rensat.


Mumsmys

Hejhejhej. Nu myser jag med att se paradisehotel och samtidigt bara ligger i sängen och tjockar mig med godis och dricka. Har gömt de i lådan för att inget syskon ska hitta det;)


har ingen ny bild

Har världens sämsta blogglust, visst jag har tid för jag bara slappar men glömmer endå på nåt sätt bort bloggen också ibland har jag ingen blogglust, aja då vet ni det godnatt<3


ikea

Igår tog vi bilen till happaranda sen for vi till ikea och stoooorhandlade, vi ska ju flytta om lite mindre än en månad så då måste vi ju ha nya möbler så stilen passar in till det nya. 4 sängar 3 skrivbord 3 datastolar (min är as snygg!) 9 matstolar 1 stort matbord 1 garderob åt mig, 2 stora taklamper (haha kul att veta) och massa småsaker som glas och massa. Och idag jar jag bara solat typ och vart i stan. Jag i bilen hehe.


i like to be, everything u want

godnatt. Varför är det så Vanligt att ta kort på sina fötter eller skor?


det bullrar i magen

Är vråååålhungrig, men har beställt skovmål från irna det ska bli gott, orkar inte skriva mer.
PS: bloggen får ibland lite konstigt utseende men tryck bara F5 så blir det det vanliga hejdå.

 

no ones gonna love you more then i did

Är stolt för att jag vaknade klockan nio imorse! Haha not. Har nyss ätit frukost ska nu duscha sen blir det att vara med Emma sen jogga i skogen. Puss och hej.

Noobsteeers