Mys

Hej! Ikväll är jag helt ensamen men jag har det mysigt endå! ;) Jag ser på film och har tagit ner laptopen så nu bloggar jag och facebookar. Har cheddarpopcorn, springles och en trocadero. Har ingen bild på det än men tror jag bloggar mer senare.

Morgon

Godmorgon! Jaa, som ni kanske ser så är klockan halv åtta på morgonen, och jag är pigg, eller pigg o pigg, jag är trött men kan inte somna, och aaaashungrig.


Nattinatti

Hallojsan! Idag har jag varit med min syster Lydia och shoppat. Jag köpte ett par höga shorts eller hur man säger, jag kan visa bild på dom senare men nu ska jag sova godnatt:) Lydia på din sko idag.


Puh

Asså jag orkar verkligen inte skriva mycket nu.. Hade nyss skrivit as mycket vad jag har gjort idag och så.. Men nej nu får ni inte veta det, fast det var inte såå mycket speciellt men.


If You follow me i follow You back

Följ mej på instagram! Förra inlägget blev failat så ni vet haha.


If You follow me i follow You back


Natt

Hejsan! Idag har jag bara suttit hemma och kört the sims. Imorgon ska jag ut och springa med några bröder men dom kommer ju springa i Fortare så de kommer sluta att jag joggar själv;)


Söndagsmorgon

Godmorgon! Ja jag säger godmorgon till den här tiden.. Igår var jag med emma men vi gjorde typ ingenting. Här är min lilla pyjamas.


Rosa som vanligt

Nymålade fingernaglar och tånaglar. Brukar typ alltid ha mitt rosa nagelack, vet inte varför för egentligen har jag ju ganska mycket nagelack, men jag tycker att det rosa är gulligt:) Men jag har andvänt två olika rosa för det ena är lite ljusare.


14:30

Vaknade för någon timme sen, idag tror jag att jag ska ut och springa kanske, även fast jag känner mig lite sjuk.. Har as ont i magen (fast det är därför jag är hungrig) och sen är jag lite illamående men vi får se hur jag känner mig senare:) Ni får en nyvaken bild på mig, jag tog den för typ fem minuter sen.


Min lilla vän:*

Tänkte göra en liten tidig kväll ikväll men sen vart det ju så. Att jag hade lite svårt att somna.. Har vart med Hanna lite ikväll också och här är en av typ femtio egopix hon tog och en bild på båda oss två:)


Just nu så Äger jag ut Björn i wordfeud. Idag har jag bara varit hemma, glott på film och ätit massa goda saker;)


Nörd


Fredag

Har just vaknat och jag och Björn leker med våra iphones, sen ska jag kanske jobba men jag hoppas att jag slipper..


We're just friends, what are you saying?


Oh happy day

Har fått en iphone nu! Överlycklig tjej här! Mobil loggar nu:) Jag och lydia har mysigt i hennes rum med datorn och allt.


Går inte lägga till en stor bild


Rubriken säger allt. Det är nått jätte konstigt med bloggen nu, blir galen.
Men klicka på bilden istället, då går det nog.

<3

 

puh

Känns som att jag inte kan leva utan att blogga? Det låter typ konstigt men jag har inget att göra om dagarna om jag inte bloggar. Även fast jag inte har någon bra kamera som jag kan lägga in bra bilder till bloggen osv, så måste jag ändå skriva lite varje dag. Om jag bara hade en sån här canon kamera typ så skulle det vara mycket roligare att blogga. Men nu när jag har massa saker att skriva om, typ vad jag har gjort osv. så vill man ju blogga om det.

Ge mig ditt hår?

bloggpaus

Känner att jag inte hinner blogga så mycket nuförtiden osv så det blir en (kort) bloggpaus:(

ikväll

    • Hej säger jag och du är en choklad haha ''kul liv''. Idag har jag kollat på andra avenyn heeela dagen.  Sen gick jag och köpte lite mys till det också haha (nyttig tjej). Har fått ett stort mysigt sängbord också så jag kan ha allt gott där medans jag ser på film på datorn kanske;)  
      Men just nu har jag bara webcam att ta bilder med och det är ganska mörkt här just nu så ma kommer nog inte se något. Tror jag ska spara till en sån här typ canon kamera som man kan fota med så bra och lägga ut bilder på bloggen! Fast det kostar gaaanska mycket:P 

mustasch

Befinner mig just nu hos mamma och är med lilla mamma som babblar och med Ly och Jullebulle. Får se om jag sover här eller inte, men jag tror inte det. Idag har jag lanat andra avenyn och sen träffat min lilla lillkusin också! Hon heter Jazmine och är lite ginger!♥ Älskar såna typer hihi. Har också köpt en fet godispåse som jag ska smaska på nu. Men nu babblar mamma på alldeles för mycket så jag kan inte tänka på vad jag ska skriva.
Tack och hej.

hHaha var ba tvungen att visa mormor och Julian, gulliga.


tillbaka

Hey! Nu är jag hemma efter 10-timmars bilresa. Vi kom hem ganska nyligen men dom andra har gått och lagt sig och pappa hade inte hett av internet än så varför inte bara skriva ett snabbt inlägg? Men jag har inte överfört bilderna än så jag kan inte lägga in nån ny bild..

Utkast: Jul. 09, 2012

Hejhej! Jag är ju borta i oxelösund med några i familjen i några dagar så därför blir det inte på mycket blogging. Kan ju också bara mobilblogga men de går inte lägga till nån bild så det är inte roligt att läsa ens men.. Idag har det varit jätte soligt och varmt så vi for med båten till en kippa och solade och badade ;) På det förra inlägget vart det ju lite felstavat haha så ni vet. När jag kommer hem blir ju bloggningen som vanligt såklart.

jaadu

Hade nyss skrivit världens längsta inlägg men de for bort. Men för att göra en lång historia kort, vi sitter i bilen påväg till Sundsvall och sen ska Vivia på Ikea och sova på hotell dära sen nästa dag ska vi vidare till stockholm och jag mobilbloggar nu. Men de har inte lägga upp bild så hejdå ;)

With or without you

Idag började dagen med att jag joggade i skogen, sen gjorde jag och Erin nån äcklig mat och åt.
Sen var vi och Lydia nyss på ica och handlade, roligt att veta. Har bildkris också.
Ni får en färglad en.
 
 
 
 
Imorgon ska vi fira min födelsedag som egentligen är på söndag. Men på lördag åker vi bilresa till oxelösund och sover över hos mina kusiner. Fast först ska vi stanna i sundsvall och sova på hotell.

Torsdag imorgon Fredag

Godmorgon sötnosar♥
Jag bestämde att jag skulle vara lite ''nyttig'' nu på sommaren, och då tänkte jag och Erin springa den långa sträckan i skogen tidigt på morgonen, men hon somnade och nu sover hon som en liten kyckling..
Har försökt väcka henne flera gånger men hon bara somnar om.
Men det kommer säkert bli lite senare idag, och om hon inte orkar får jag väl tralla iväg själv:)

sunlight hurts my eyes

Idag har varit en ganska bra dag, till att börja med.
Först så låg jag och solade med Lydia på typ ett överkast på gräsmattan.
Sen så kom Erin och vi tre gick och köpte pizza som ja och Lydia åt.
Sen har jag bara varit ute och varit med Bob och hans konstiga lillebrorsa.
Dom är här på besök i sverige och kommer egentligen från lettländ men han kan
lite engelska så jag snackar engelska med honom haha.

Jag fyller ju egentligen år på söndag men vi kommer kanske att fira här i skelleftehamn
på fredag, alltså imorgon eftersom på lördag åker vi till typ stockholm
för mina kusiner bor där och pappas brorsa typ? Och då ska vi fira där också på söndagen.

I alla fall, nu så chattar jag med Hanna och Daniela och ser samtidigt på jersey shore.


Min dag

Dagen började med att jag vaknade av Lydia. Låg under täcket ett tag sen gick jag ut och solade i pyjamas. Sen gick jag in igen och uppför trappan och in i köket och skulle se om det fanns något gott, men nej det fanns det inte. Då gick jag ut igen och solade, men blev störd av gräsklipparen som Lydia höll på med. Då gick jag in igen och satt mig vid datorn och har varit fast här ett tag. Idag så vet jag inte om jag ska vara med Erin, isåfall blir det senare på kvällen för att alla ska lägga sig tidigt förutom jag då. Men jag måste nångång idag fara och köpa läsk och något gott för det kändes som evigheter sen jag hade det. Nu har jag då berättat min dag hittils. Och den här lyssnar jag på nu.
 





i'll be there for you

Godmorgon alla fina!Idag ska jag bli en afrikan har jag bestämt. Nej men jag ska sola som en gris. Okej inte som en gris då men. Igår gick jag typ och la mig bara vid 01.00 tiden men i själva sängen så blev jag inte trött då såg jag på film tills 04.45.. sen väckte lydia mig halv 1 på morgonen så inte har man fått mycket sömn inte nejnej.

En som jag vill se ut som


65 words

GODKVÄLLeverybody. Nu sitter jag i soffan och ser på tv med bror william. Idag var jag med Julian, Hugo och Lydia, vi for till en strand och badade, nog doppade man sig inte men.. Julian har nyss fått körkort så han körde oss, grattis åter igen :D
Tänkte bara skriva också att den här bilden är ju för gullig! I alla fall det ledsna äpplet♥


Problem

Vaknade vid två tiden idag. Sen vill Erin att jag ska följa Björn och hans kompis till klipporna på kallholmen men jag har problem med mitt öga. Det har jag typ varje sommar, det rinner ur det och svider och till slut så blir det rött över hela kinden för jag har torkat pappr där osv. Och det blir värre när jag är ute, så jag vet inte pom det blir nån sommar för mig..


Sen har jag myggbett överallt.

Jejj

Hejj! Det var ett tag sen. Har tjänat lite pengr dom senaste dagarna och sätt skräckisar så jag har inte haft så mke tid. Har inte mycket tid nu heller. Hejdå :D