Yeah right

               HEJSANSVEJSAN! Idag ska jag jobba från 16.00-21.00 tror jag. Det kommer säkert att bli
                                                                      jätte jobbigt eftersom att det är:

.Fredag
.Stadsfest
.Goda pizzor ;)

Men vi får väl se. Idag vet jag inte vad jag har för planer, eftersom jag inte har några planer.
Jag far till mamma, men innan det måste jag städa mitt rum... Sen klockan 16.00 drar jag och pappa till dallas antar jag.

Nu har jag som vanligt ingen passande bild så ni får en massa GAMLA bilder från i vintras typ.



natt

Hallå i stugan! Nu så har jag just lagt mig ner i sängen. Ska nog somna till en film eller nå.


Åååååå vad godis sugen jag är nu asså! Måste köpa imorgon.

*

Asså åå jag fattar inte. Det här är typ den sämsta sommaren som jag kan minnas. Det är jätte tråkigt om dagarna, inte ens fint väder, har inte nån mobil, och det är  bara tråkigt helatiden, visst, skönt med lov men jag njuter ju inte ens av det, hatar sommaren nu.

Josefina & Elina



Och nej, jag menar inte att jag saknar skolan, för det gör jag verkligen inte, men dom där två otroligt fina tjejerna är så söta och snälla och jag har inte varit eller typ träffat dom på länge så det är två saknade!♥

Torsdag

Godmorgon! Klockan är typ halv tio så det blev en ovanligt tidig morgon för mig. Iallafall. Inatt sov Erin hära. Vi pratade tills vi somnade och igår var vi med Shpetim och Björn. Idag kanske vi ska vara med Shpetim, och typ sola, haha. 


Bildbriiiiist

tjolahopp

Hej alla sötungar. Inatt var jag med Lydia och vi såg en film sen sov vi i husvagnen, jätte roligt var det :) Filmen hette gone.



JAG HJÄRTA DU


kult

Orkar inte blogga.
Har inget att blogga om.

Då är det inte kul. 
Att läsa.
Men det blir nog ingen bloggpaus än.
Nu ska jag gå.
^
^
^
HAHA kolla vad det blir ''lodrätt alla första bokstäver''.


inget att göra

Mitt blivande rum när vi ska flytta ^^


<3

Hejsan! Igårnatt så sov jag och Erin i husvagnen, idag vet jag inte vad jag ska göra, min mobil har också varit borta i två hela nätter och jag saknar den som en ko. Men den kommer jag nog aldrig att hitta så jag får väl spara till ett simkort och ta nån gammal mobil.


Fina syster.

puss&kram

Ursäktar för dåligt bloggande, kan bli så här vissa sommardagar jag har. Iallafall så idag har jag varit med Erin, vi var med lydia och julian hos någons stuga och sen cykldae vi hem drygt innan tolv, sen när vi hade varit hemma ett tag så gick vi ut en kort stund och blablabla, sen har vi varit vakna hela natten men halv 07.00 så ska vi fara till fotbollsplan och kanske sova lite där sen efter ska vi till bilisten som öppnar sju? Hoppas jag.

Visste faktiskt inte när hon skulle ta bilden så det vart konstigt.

Just the way you are

Hola! Nej det blev inte ta buss till stan för mig inte. Det verkar som om dom ska komma hit sen.
Idag ska vi fara till farmor och grilla och massor, midsommar kan väl vara okej men jag fattar inte varför man firar det egentligen, orka dansa runt nån himla stång, fast det brukar ju inte vi göra men.


Har skinnjackan på ''vet inte varför'' och sen äter jag goda chips.

yey

Fick sova iallafall typ tre timmar inatt sen skulle man upp och göra sig klar. Jag far till stan snart och ska träffa Erin där men jag har inte ens hennes nmr så jag vet inte om dom blir försenade eller nånting. 
Men jag får väl leta upp henne på nåt vis.

BIld från 2011

Should i stay or should i go

TjabbaTjenaHallå'
Vi säger så.

Har nyss kommit hem, cyklade en snabbis på ica och köpte gott,
när jag kom hem hade mamma
redan köpt gott åå. jajja. 



Åt igår.



10/11 år


Haha jag har inget liv

Jag ser jersey shore och började tänka på att jag heter ju ''Paula'' och då finns det en Paula som är med i jersey shore ibland, och jag tycker ju att namnet Paula är så ovanligt och allt men då hade jag skit tråkigt så jag gjorde en bild av det hahaha.


now you're just somebody that i used to know

Har varit vaken helatiden men har glömt att jag kunde skriva på bloggen.
Så kan det gå haha. Här är då min ölmage hahahaa.


Skämtåsido. Bara en kudde, nej jag är gravid, skååååja. :P

Onsdagsnatt

Skulle somna till en film i Lydias rum men jag blev aldrig trött så jag har gått upp och ska datanörda lite.
På fredag så kommer Erin min kusin hit och då är det dessutom midsommar och jag vet inte ens vad jag ska göra då, hoppas det är bra väder iallafall. Nu ska jag nog se på nån film på datorn och äta lite gott sen vet jag inte.



Haha älskar den bilden, Lydia ser ut som Dana international och jag liknar någon också tycker jag men jag kan inte komma på vem, på min mun och näsa liknar jag nån.


puh

Tju. Idag vet jag inte riktigt om jag orkar göra en tidig kväll ''igen''. Det känns så tråkigt för det är ju egentligen sommarlov! Men alla andra ska ju upp tidigt och det känns så dystert att sitta själv i soffan, och dessutom finns det inte nå läsk eller nånting heller.


Tisdagsnatt

Orkade inte gå och sova riktigt än, en fråga bara, är det midsommar på fredag? :O
Lydia sa det men henne vet man ju inte om det går
att tro på ;) Nej men jag har ingen koll på världen, if you know what i mean. Men alla statusar på facebook handlar om midsommar på fredagen så jag antar väl att det är på fredag.


Slappig dag

Hejsan! Har upptäckt att jag fått nya blogg.se nu.. inte okej. Det suger ju. Fattar typ ingenting. Åååå.
I alla fall så har jag inte orkat blogga idag. Jag har ju typ inget att blogga om :( Men snart ska jag typ gå till min säng och kanske lyssna på musik och sånt, orkar inte va uppe så länge för det finns ju typ endå inget att göra.


Liten Paula


snacka om kort!

Hittade en gammal bild på mig, inger och Ebba, det var på en skolavslutning. Och typ i 2an eller 3an typ?

Hungrig så det sprängs

Idag har jag varit med Cornelia, vi badade och simmade i det iskalla vattnet.. drf så har jag huvudvärk nu när jag är hemma och har inte ätit nån middag. Men mamma och Ly är på ica nu så vi får väl se om dom har med sig något hem.

puss&kram

Tja gangsters!

Drar iväg till cornelia snart och vi ska tydligen bada, ses.
Hejdå.

coolt


å

Vill till stan imorgon men ingen ger mig ju några pengar nångång, måste ju jobba för mina pengar, va klån är det för sätt för en tolvåring. Och nu vill mamma att jag ska följa till mormor och rensa ogräs eller nåt:O Halv tio måste jag upp isåfall.. Nej jag har sommarlov och tänker inte gå upp för nåns trädgårds skull direkt,,,


Morgon för mig

Godmorgon! Vaknade nyss..

Igår somnade jag vid fem tiden tror jag.
Och nu har jag ätit frukost/middag.



mys

Heejsan!♥ Nu är jag som vanligt hemma själv och har lyxat till det med massa mys och sen massa annat gott, ikväll ska jag nog sitta vid datorn massor och kanske se på film. Var typ för en timme sen med Hanna sen for vi ut och va med Jennifer och Josefina.
Och nu är jag hemma;)


Myyyyys.

jobbiigt

Asså gud vad jobbigt, har gått hem från inre ursviken och det tog 90 minuter :O Skönt att komma hem och sätta sig ett tag.

Först så vaknade jag hav 12. Sen for vi till Julian och firade honom. Sen släppte mamma av mig i ursviken på joypeak för jag skulle se om jag hitta nån rolig där. Men jag såg inte ett asikte som jag kände igen typ. Och jag hade ingen mobil så jag gick.



Bild från igåååår.



i just want to be happy

Godmorgon. Idag ska jag och Ly ta bussen klockan 1, sen ska vi vänta tills mamma slutar jobba sen ska vi åka till Julian och fira han. Han fyller 18 år! Stort grattissss!











fredag


Hanna sa precis nått väldigt konstigt! ^

Idag har jag varit med Hanna och några andra, kom hem från nån halvtimme sen, och nu ska jag äta godis och munkar och massa.

<3



Sommarlov nu och inte 1 % glad.

nattens outfit

Har tråkigt, nu kör vi på nattens outfit! ;P



night

HEJSAN ALLA PIGGA GLADA MÄNNISKOR!

For till mamma för nån eller några timmar sen, jag va med Ly och Julian. Vi såg film och sen vart dom trötta och gick och la sig, själv så har jag lycksat till det med chips och trocadero, åsså ser jag på jersey shore, när det är slut så ska jag lana andra avenyn. VI har ju skolavlutning imorgon men det är ju klockan elva så då har jag inte jätte bråttom att somna.



Orka int ta en ny bild.

pusslilutt

Har ju jobbat fem timmar med att städa mitt himla rum..! Nog för att det inte blir att jag städar, har på musik och dansar framför spegeln istället..






Ni får överleva med gaammel bilder tills jag kommer till mamma ikväll, åsså äre ju redan kväll. Men senare ikväll :p


hangover :PpPpPpP

Tjao jao. Ni minns mitt senaste inlägg? Efter det så somnade jag i soffan, sov i åtta timmar, Natten innan övernattningen sov jag ingenting, inatt gjorde jag inte det heller. Men nu har jag sovit! Pappa for just nånstans och kommer hem typ elva ikväll så jag tror jag kan sova mer sen. Det var nån som ville veta mer om övernattningen. Kan bäretta lite mer :)

Jag, Elina, Josefina och Josefine åkte bil till innervik i byastugan. Vi kom dit först, vi fick välja vart vi skulle sova och sen så när alla kom så chillade vi där inne, sen så åt vi hamburgare och massa godis osv, sen for vi ut och gjorde nåt, vi gick in igen och hade roligt, massor med bus och skrik :D Sen skulle våra lärare gå och lägga sig, dom gick ut tre gånger och sa att vi kunde va liiiiite tystare, men så vart det ju inte :P Sen körde vi klädpoker. Klockan halv 4 gick jag, Jennifer Josefine och Dominic ut med pyamas och sprang lite på vägen, haha vi var inte ett dugg trötta, sen typ 4/5 kom ulf ut (våran lärare) och sa att vi skulle somna om, vadå somna om!? vi hade ju inte ens sovit nå. Sen typ klockan 6 så skrek alla och blablabla. Men då chillade jag på madrassen, men somnade inte. Halv åtta tog vi bussen och sen kom jag hem, skrev två inlägg och sen sov i åtta timmar.
Hade ingen kamera så jag kunde inte ta nån bild men :/


Nej jag har ingen ny bild.

shit happens

Kan inte riktigt fatta att vi har skolavslutning imorgon på morgon. Är ju snart. Tur att vi är lediga idag. Måste bästemma vad jag ska ha på mig, är inte riiiktigt säker än.

Puh

Är helt utmattad nu. Övernattningen var awesome, sov inte nånting men det var det värt för vi hade så kul endå! Tog bussen hem och sen så sov jag i bussen och nu är jag trött och utmattad.
20 över 3 så tog Jennifer en bild på mig och Josse ♥ :)

Pigga bruds..

onsdag

Idag har jag varit på en onödig dag på skolan. Skulle förbereda nån himla dockteater men det blev inte ens vi som skulle spela upp det inför ''örjanskolans kväll'' så vi hade gjort allt i onödan. Sen skulle vi städa bort allt som lärarna tagit fram och använt, men lärare är så himla bortskämda så jag smet, och nu är jag hemma.
Ikväll ska vi övernatta med klassen, wiho.


Godmorgon!

Jag har varit uppe hela natten idag inatt eller vad man säg, kunde inte blogga pga jag hade inte nå internet. Blev aldrig trött och det är jag inte nu heller, kommer säkert dö på skolan men, här kommer lite bilder av vad jag gjorde inatt!

Jag har läst ''syskonkärlek''.
Jag har spelar angry birds.
Jag har tråkat.
Jag har målat naglarna röd/ljusrosa randiga. 
Och burken är min nagelacksburk haha.
Och!  DET ÄR 18 GRADER UTE! Och jag som nyss tog på mig mjukisbyxor..

Imorgon är det sista skoldagen, sen sommarlov!

Hoj! Idag så har jag varit och shoppat lite på stan! Sen imorgon är det övernattning med klassen som gäller! Taggataggatagga. Men iaf idag när jag kom hem från stan så skulle jag köpa massvis med godis chips och läsk och sånt till imorgon, för alltid när jag gör  nå sånt där ''sova över grejs'' så måste ju jag ha massor med gott med mig. Men det blev bara att jag köpte några powerkings till ikväll. Men imorgon efter skolan ska jag köpa till den kvällen. 


Hahahahaha (skratt) bild från 2 oktober 2011 :PpPpPpP

måndag

Hejmonikahejpådigmonika. 

Nu har jag varit och hämtat mina pengar hos mamma, imorgon blir det stan:D♥
Måste köpa skolavslutningskläder! Och ja.. jag hade bestämt en vit klänning som hänger i garderoben men ingen ska ju typ ha klänning och dessutom är den inte så fin heller, men om jag inte hittar nåt annat på stan så blir det nog den iaf.



Nu har jag köpt en stor läsk till mig själv också!:D 
Har också haft hög hicka idag 5 gånger! Nu har jag det igen..

PÅ FREDAG

Är det skolavslutning^^

Nu så har jag ganska nyligen kommit hem från skolan. Äter lite godisrester från igår mohaha.
Idag ska jag''ännu en gång'' ha en liten såndär myskväll, eller jag vet inte. Verkar vara fint väder nu ju!

Min blivande ^

söndagsmys

Hej! Förlåt att jag inte har bloggat mycket. Idag har jag varit upptagen med att se andra avenyn helatiden och sen blev jag lite hungrig och det blev tråkigt att sitta här med ingenting i munnen så jag gick en snabbis till alba och köpte godis! Bästa jag vet..

Mycket  man ser.

Och nu har jag gjort en myshörna i min säng och nu ska jag fortsätta njuta av kvällen.

Usch



Här är dom killkändisarna som jag tycker är fula och vissa tror för mycket, vad jag vet haha. 


Svar på kommentar

KOMMENTARER
Postat av: Stina<3

Hejsan! Kan du göra nåt inlägg om nån kill-kändis du tycker är ful men endå ganska populär bland tjejer? Haha hoppas du fattar!:)

2012-06-09 @ 15:20:27
Det ser ganska litet ut men ser ni vad det står? Om inte ni gör det så frågar hon om jag kan göra nåt inlägg om nån kill-kändis som jag tycker är ful men kanske andra tjejer tycker är snygg osv :)

Svar: Visst det kan jag, det kommer nått sånt inlägg idag! :D

first

Godmorgon alla sötisar :*
Igår var jag med Elsa och Josefina, vi var ute helatiden och jag kom hem cirka 23.00 eller nåt. Idag ska pappa fara och jobba till nio ikväll så jag kanske blir ensam hemma, men jag vill vara med nån.

Om ni vill hitta på nått så smsa 0768006757 :P

Fredag

Nu är jag hos mamma, blev inte stan idag, blir kanske imorgon istället. Jag har nyss ätit tårta hehe.


Ikväll ska jag vara med Elsa och Josefina vad jag vet. Har ingenting att skriva. Hejdå.

Ps: det är 1 månad kvar tills min födelsedag ;)

What makes you beautiful

Godmorgon alla. Idag far jag till pappa.. men innan ska jag kanske till stan och shoppa lite, lydia är där och jag väntar på att få ettt sms av hon när jag kan komma..
Här är iallafall lite bilder från igår.




-

Hej. Idag så fick jag ta ledigt, niiice. Men skulle ändå upp och följa lydia till hennes skolavslutning, sen så har jag varit med Lydia och Julian i stan, köpte lite. Men har ingen kamera så jag kan inte visa..


Puss

TjenaLena! Klockan är ju trots allt 17.45 och jag sitter fortfarande här med pyjamas. Idag händer ingenting, bara vänta tills mamma kommer hem från ica och hoppas att hon köpte godis eller något gott.



Skulle inte sitta fel



Behöver nya shorts, jag har typ inga som jag kan knäppa knappen eller dra upp gylfen på :$

Onsdag

Så himla skönt att vakna och inse att man har sovmorgon och bara kan sova ut. Idag så har jag inga planer vad jag vet, igår hade jag sprängades huvudvärk men det gick över när vi satt på musik och åt massa gott! Imorgon har jag ingen skola, för jag har tagit ledigt för att jag ska på Lydias skolavslutning :P




Have a beautiful day

Nu har jag fått helg typ! För imorgon är vi lediga och på torsdag ska jag ta ledigt och på fredag är vi lediga.
Idag så har vi ätit jätte god mat. Nån slags kött och potatisbollar eller vad det är. Sen har jag och Lydia haft liten uttråkad kväll osv. Men nu tjatar jag att lydia ska följa mig till bilisten och köpa powerking, men idag är hon lat.

Det har vi gjort idag ^
Fast det där var en bild från när jag var åtta men..


Sommarklänning

Hittade några fina klänningar som jag tänkte visa, googlade ba på nått och då kom dom fram. Vet inte ens vart man man köper dom hehe.




i have musch and i'm proud

Hejsan! Jag trodde jag nyss skulle gå nr och lägga mig men det blev så att jag gick upp igen. Har jobbat idag och fått min lön wehoo! Imorgon blir det skola, går bara måndag, tisdag och torsdag och alla är kortdagar!



Godnatt!

EDEN LAKE

Igår såg jag Julian och Lydia en film. Trodde det skulle va en skräckis men det var mer en äcklig blodfilm. Jag rekommenderar den inte. Jag blev så deprimerad när vi hade sett den klart. Slutet på filmen asså, det var värst. Jag varnar er: Se inte filmen.



Jag har sett den en gång förr men kom inte ihåg att den slutade så som den gjorde. Jag var tvungen att sätta dit en sån smiley.

Om mig

Namn: Paula (andra namnen är pinsamma) Backman.

Vill ha: Dig? Nej men typ pengar och massa.

Syskon: Calle, Wille, Lydia, Hugo och Björn.

Skola: Örjanskolan.

Kär: Nej.

Intressen: Blogga, ha kul.

Bästa filmer: Skräckisar.

Onöjd med mig själv: Att jag är kort och mitt hår, mina tänder, min näsa! Och lite mer.

Nöjd med mig själv: Haha att jag inte har fått mycket finnar (inte än iaf..).



-

Hejsan och godmorgon allihopa!

Igår så bloggade jag inte pga jag hade typ inte tid med det haha. Jag jobbade till 9/10 på kvällen och sen for jag hem och såg skräckfilm med Lydia och Julian. Idag ska jag jobba igen, och det som är så himla mycket folk på dallas idag så det kommer nog bli jobbigt.



Lite bilder från igårkväll.