Just nu

Hej! Idag har det varit en helt awesome kväll med Tuva. Vi gjorde massa men der orkar jag inte skriva nu. Snart ska jag i alla fall sova men nu så sitter jag vid min lilla minilaptop och facebookar.


Morning

Hejsan! Igår var jag på disco med Tuva, Josefina och Elina. Det var roligt och ikväll blir det nog bara mys framför tvn med godis om jag inte hittare på nåt annat, men nu ska jag spela the sims haha alltid lika roligt.

true


SNYGG


Kväll

Haft en awesome kväll med Tuva, vart på kåken sen hemma och sen skjutsat tuva på pakethållaren (det gick ju sisådär men..). Imorgon ska jag på ursvikendiscot med Tuva och hennes kusin, kommer nog bli roligt. Nu snart ska jag lägga mig och plugga. Godnatt<3

Gör en video också som jag kan svara på frågestunden.

 Jag vet att jag redan har svarat på dom här frågorna men nu ger jag lite förklaringar osv:).
 

Dagens

Hej. Har kommit hem från skolan nu och tänkte bara snabbt visa dagens outfit:). Tröja-cubus. Jeans-Ginatricot.


Sudd

Kul man brukar ha på skolan.


Torsdag

Godmorgon! Idag provar jag på ögonbryn.. får se hur det går, tycker jag inte passa i ögonbryn så mycket men man vänjer sig. Nu ska jag äta frulle och lite sånt där.
Är ju inte ett jätte stort onedirection fan, (gillar bara zayn, han är så olagligt snygg) men måste bara säga: herregud så snygga alla var här! Iallafall i dom där kläderna och allt! Skulle bara skriva det hejdå.


Det sämsta med livet

Sitter just nu med kemiboken, engelskaboken, lite godis framför mig och pluggar. Imorgon är det prov, har ingen vidare blogglust såå.. hejdå:)

godmorning godmorning..

Hej och godmorgon:). Kan inte påstå att jag är glad över att det är morgon men.. sitter iaf nu i soffan och värmer mig, hatar kalla mornar, nu ska jag bara vänta tills min bror är klar sen åka pakethållare till skolan.


outfit

Dont cry, just Say fuck you and smile.


morgon

Hatar skolan. Det är såå jobbigt, vakna klockan 6/halv 7, duscha, bläåsa håret, få nåt i magen, göra sig i ordning, frysa, och sen hela själva skoldagen. Men det är ju bara att överleva, vill inte ha ont i magen hela dagen på skolan idag så jag ska försökaa äta lite frukost och sen tar jag med mig lite pengar så jag kan köpa nåt i cafeterian, tack  och hej. Leverpastej. Gammla bilder tidigt av sommaren, saknar sommaren!


stökigt rum

Förlåt förden dåliga uppdateringen, har haft fullt upp. Atm så sitter jag i mitt stökiga rum hos pappa. Mina favoritplatser i mitt rum är såklart sängen och spegelhörnan där jag sminkar mig, plattar håret osv. Men nu sitter jag vid mitt skrivbord och äter nutella och ser andra avenyn, det är riktigt höstigt vädet idag också, saknar sommaren, men den här vintern kan ju faktiskt bli bra!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3523771/images/2012/pic_505e2f51e087c33ed0603fac.jpg" class="image">


Godnatt

 

Mitt problem


Töntig bild, vet.
Iaf så har jag alltid det problemet. Då vet ni det hejdå.

några ord

Asså seriöst! Jag har skrivit några inlägg som jag var jätte nöjd med, men dom har ju tydligen inte publicerats :(


Svar till frågestunden

Postat av Lisa:
Hej kan du visa ditt smink i en video?

svar: Jaa men jag tycker det är lite pinsamt att prata i videos men mitt smink kan jag ju visa nångång:)

Postat av hanna:
din favorit maträtt?
Favorit plagg?
kan du göra en video snart?
Favorit färg?
snyggaste i sjuan, en kille och en tjej.
den bästa bloggen du läser inprincip var dagligen?

Svar:
1. Kycklingklubbor!
2. tajta jeans, vet inte vilka men jag trivs iaf bäst med tajta byxor.
3. Beror på vilken sorts video, kan inte prata i en video för jag låter som en anka.
4. Svart och lila
5. Arvid björk, moa helander.
6. http://www.hannalovisasol.blogg.se">www.hannalovisasol.blogg.se sjukt bra blogg!

Postat av: idahjalmar

1. Den bästa personen du vet?
2. Om du fick byta skola villken skulle då det vara?
3. Göra videoinlägg nån gång?
4. Villket skulle du ta bort... Facebook eller din blogg? (Omduvartvungen).
5. Godis/Chips/Ostkrokar?
6. Mobil/dator?
7. Nånting som du aldrig berättat om dig själv?
8. Blont/brunt?
9. Matte/engelska?
10. Dricka ur en vattenpöl eller från toan?

;)<3

svar:
1.Jaadu.. svår fråga. Haha vet inte, mitt godis är det bästa i mitt liv 2. björkskolan bara för att alla mina gamla vänner går där. eller sörböle.
3. svaret står längre upp.
4. Hahah neeej fråga inte en sån fråga. vet inte:(. bloggen tror jag men jag skulle skaffa en ny likadan direkt efter.
5. GODIS.
6. Men slutaba... :( jag kan inte välja.
7. Att jag kan inte gå förbi en spegel utan att jag tittar på mig själv i den först.
8. Men åå.. vetinte, just nu brunt.
9. matte
10. ur en vatten pöl.
:)<3

Postat av: kanin
1.Favorit låt?
2.kan du göra en video nån gång? =) 3.De 8 du litar på mest och du kan berätta allt för?

svar:
1. segertåget eller nån.
2. står längre upp.^
3. erin, godis, min champis, mina kompisar orkar inte skrivaaa..

Postat av: mathilda (matte)
vad är dina hobbys:)<3

svar: jaadu, vara med fina vänner, eller bara vara hemma och mysa vid datorn haha kul liv.

Postat av: anonym
vem vill du vara med just nu?

svar: hihi hemligt;)

Postat av: sara
Favorit läsk?

Svar: champis<3

Postat av: jennifer
vad är ditt längsta förhållande?

svar: belive it or not, 3/4 år.

Postat av: tessie:*
Har du någon pojkvän?
vill du bli ihop med någon?
Vad är ditt ''vill ha'' just nu?
Har du några fobier?`

svar:
1. nej
2. hehe dedu
3. bantningstabletter
4. höjdskräck, mjukisbyxor.


mycket att säga

Asså jag har inte tid att svara på frågorna än, men nångång blir det, byebye<3


outfit

Godmorgon. Idag så lovar jag att svaren till frågestunden kommer. För idag kommer jag ha tid. I alla fall, nu är jag vaken men inte tagg på skolan. Långdag idag.. Vill helst bara gå och lägga mig i sängen igen, men det går ju inte för att det är skola, ska leta efter någon frukost nu btw så hejdå.


svar

  Anonym               
                                                                      
 När kommer svaren?

svar: Svaren till frågestunden kommer troligtvis nångång idag eller så.. har gjort ganska mycket dom senaste dagarna/kvällarna men idag innan jag far till Tuva så hinner jag nog (kanske).

skolan

är på skolan och har lektion men lärarn är ju inte här nu;) Nu ska vi sluta så hejdåå.


Hamburgare&Pommes

Det bästa som finns är onyttig mat (mätt).


Lördagsmorgon

Godmorgon. Idag ska jag nog svara på frågorna på frågestunden. Känner mig lite sjuk nu, har extrem huvudvärk och träningsvärk överallt, sen är jag hungrig så kag snart spyr. Igår var det roligt på grötkriget på kåken, har ingen bild tyvärr men det jag kan säga är att mitt lag vann! Team fanta. Haha. Men nu måste jag ta en alvedon och äta frukost. Byebye.


<3

Saknar det som är i min mage nu.


Hemma

Har följt tuva på stallet och nu är jag hemma, ikväll blir det grötkrig på kåken:) Här kommer två bilder från idag.


Det bästa med livet

 
För nån dag sedan köpte jag helt egen nutella, fy så gott, dissen är ju att den snart är slut, måste skrapa ihop mer pengar!

I hate mornings

Godmorgon. Idag känns det inte så roligt att fara till skolan, inte för det nångång brukar göra det men jag vill helst bara ligga kvar i en varm säng och somna om. Nu ska jag typ fortsätta frysa ett tag sen göra mig i ordning och sen cykla till skolan, åå jag vill inte :(. Jag vet inte vilken dag jag svarar på frågestunden, men det är redan många frågor, men jag svarar på frågorna när det blir några frågor till kanske.






Ikväll

Idag är det tisdag, ikväll blir det kåken med Tuva, Josse och några till. Hinner nog inte med något plugg idag men det får väl bli imorgon då;) Nu ska jag försöka göra mig finare och byta om (har på mig fula kläder för tillfället). Gammal bild.


Frågestund


Sweet


Dagens

Hejsan! Nördar andra avenyn just nu. Har ju sett ut det tusen gånger men det kan aldrig bli för många gånger;). Är helt osminkad och tjorvigt hår men de varar inte så länge till, ska duscha osv. Men innan de så tänkte jag snabbt visa dagens outfit, inget speciellt, bara nån gammal t-shirt osv. shorts-h&m, leggings-cubus. t-shirten vet jag inte.


Body Butter

Den hära krämen amvänder jag varje dag, body butter. Det blir bara så och man får mycket fräschare och lenare hud, ett tips!


Depp

Godmorgon sverige, måste bara säga det att 2012 är det värsta året, inte slut än jag vet men saker blir bara värre och värre, haha inte för att jag låtsas veta det men det känns så. Längtar inte 1% tillbaks till skolan, jag skulle bli glad om den brann upp och alla lärarna dog, nej jag tar inte i men iaf vår spanskalärare, hata hata hata. Men nu ska jag inte tänka på det, nu ska jag försöka få en foreveralone trevlig lördag hejdå.


Saknar inte vintern heller, men jag längtar till min finaste kusin kommer hit då<3


i miss themornings with you

Godmorgon, idag är det skolfoto, jag taggar det men inte när man ska ta det där foreveralone bilden, men jag vill ha en bild med klassen:) Fattar bara inte varför man tar det det där ensambilden, vad ska dom ha det till? Aja vaknade för en halvtimme sen, nu ska jag snart sminka mig, platta håret, ta på mig kläder, sen typ leta efter frukost. Idag är det långdag + två läxor, glosor. Kan inte påstå att jag kan dom men jag får väll göra mitt bästa som man brukar säga. Nu bara för att jag har min rullgardin nere så är det mörkt i mitt rum, så jag kan inte ta en bild men då får ni nöka er med en gammal höhö.

Passar ju nu också;)

Aloha baby

Hej! Har kommit hem från skolan för kanske trekvart sen, taggade ju verkligen inte skoldagen idag och mådde lite  deppigt på morgonen, men nu känns det bättre! Och idag ska jag plugga.. suck. Men det är ett måste och ett till måste är att städa mitt rum, suck igen. Min t-shirt idag, det står aloha baby.



Badmorning

Godmorningt, snarare badmorning, orkar inte, vaknade just, måste väcka mina fula brorsor som till och med är äldre än mig! Varför kan inte dom sköta sig själv? I'm not the mama in the house. Idag är det iaf skola, det kändes extra jobbigt, extra jobbigt att träna på alla glosor efter skolan också. Hejdå.




I'm back

Hej folk! Det var ett tag sedan jag vet.. men jo jag har en förklaring, vi har flyttat och inte haft något internet men idag skaffade pappa trådlöst så nu är det fixat! Just nu chillar jag, blir vän och bekantar mig med mitt  nya rum;). Ikväll blir det kåken men några. Och nu blir det att äta middag, lax och nåt, gott! Haha.