Rubrik



Vill ha nu ju. 
I helgen så ska jag jobba varje dag! Visst, jag får ju pengar men gud så jobbigt det känns, är ju mest folk på dallas på helgerna. Skulle egentligen vara men saknade Matilda och Sascha men så blev det inte.

Torsdag

Kom för nån timme sen hem från skolan, var inte bästa skoldagen men den var helt okej. Har lite huvudvärk och är trött men jag ska bara vara hemma och myspysa idag. 

Haha gullig bild jag hittade, eller gullig är kanske inte rätt ord men..

Det är ju problem med ''headern och designen'' på min blogg också, ska försöka fixa det.

Virvel


Ändrat lite ;)

Blev jätte konstigt men nu har jag ändrat headern, klicka F5 om ni inte ser, men jag ska göra fler ändringar nu.


Awesome!

Hade en väldigt lätt skoldag idag. Långdag men det gick fort och den sista 2 och en halv timmen så spelade vi spel och rensade ut mapparna. Och en himla ''awesome'' grej är att det här är sista ''vanliga veckan'' för oss på örjanskolan, eller hela veckan rättare sagt. Det här är nästa veckan:
      • *Måndag är vanlig skoldag förutom att vi får skippa sista långa lektionen, menas att                                 vi slutar efter so:n.

        *Tisdag går vi vanlig skoldag ''fast det är en kortdag iaf''.

        *Onsdag är vi helt lediga!

        *Torsdag (vanlig skoldag)

        *Fredag lediga!

        Haha det var nästa vecka i alla fall. 

Problem

Är det någon mer än jag som inte ser min header!? Det är bara vitt för mig :S

har ingen bra bild

Hej! Idag har jag varit med Hanna. Vi gjorde typ ingenting men det vart endå roligt. Vi tog lite webcam bilder men jag vet inte vart dom har försvunnit. Idag har jag gäspat hela dagen och kvällen också, så nu har jag tagit av mig löshåret och ska bara chilla resten av kvällen.



Varför rubrik? Onödigt ju. Eller typ. Nu ska jag inte babbla mer. Hejdå!

Heeej! Ikväll har jag haft utvecklingsamtal, gick väl sisådär.. sen efter var jag med Josefina och Josefine hela kvällen, det vart en lyckad och rolig kväll även fast vi är nolifer och bara satt typ på fotbollsplan och i badhuset och åt godis hela kvällen :D

Jag och Lydia för några år sen.. guuh vilken liten minifjortis jag såg ut som..

måndag

Tjobre! Jag har utvecklingsamtal om 25 minuter så jag måste skynda mig till skolan snart igen. Hatar verkligen utveckligsamtal.. dom säger aldrig nåt bra bara dom dåliga sakerna. Nu så äter jag chips mums! Ikväll ska jag kanske vara med Josefina och Josefine. Men jag vet inte om det blir, hoppas det för jag har aldrig något att göra om kvällarna! :(
Gaah hinner inte lägga till nån bild nu, måste skynda mig till fängelset ''skolan'' hejdå!

söndagsnatt

Har inte bloggat så mycket idag eftersom jag har varit i stan typ hela kvällen, hände inte så mycket där, bara satt och chillade på dallas hela tiden typ. Nu ska jag vänta tills jag blir trött. Taggar inte skola imorgon, hejdå.

Hade ingen bra bild att lägga upp..

En joggingtur

Har nyss kommit ut ur duschen, har sprungit skogspåret 4,3 km guuuud vad jobbigt tycker jag, jag är ju så otränad också. Är fortfarande illröd i ansiktet och mår typ illa. Sen måst jag följa till farmor och fira himla morsdag jag hatar morsdagar! Vi ska grilla där åsså åt vi ju grillat igår också..-.- 





Löööördagnatt


Det suger att alla typ har somnat x( Ensam vaken sitter jag här och laddar ner bra filmer.
Inte mycket att skriva men om det här är sista inlägget för inatt så säger jag godnatt!


Keep your fingers crossed!

Håll tummarna för Loreen ikväll. Jag tycker och typ tror att hon kommer kanske att vinna!
Jag tycker det är lite tråkigt med ''google'' bilder så jag piffade upp en bild med lite text och stjärnor!

Haha asså skippa att läsa det de står i pratbubblan, kanske är för liten text att läsa men jag hade inget att skriva så jag ba skrev nå :)


-


Ligger och solar och har laptopen under ett täcke och försöker se skärmen men solen skiner ju så det är inte så enkelt, idag ska vi äta grillat mums! Jag, björn och pappa for nyss till ica och handlade vi köpte massor med gott till ikväll för då är det eurovision! Köpte isglass också värmeskydd som luktar jätte gott till löshåret!

I could stay awake just to hear you breathing

Godmorgon! Idag vet jag inte vad jag ska göra, är ju fint väder och så men jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på :( Menmen.

Försöker smälta in med löshåret :love:

Fredagsplaner

Hejsvejs!

Blir att fara ut ikväll med Emma. Vi ska typ göra.. Ingenting!? Nej vi ska dra nånstans ba ut men jag tvekar endå på om vi kommer ha roligt för jag har huvudvärk haha. 
Jag har fått löshåret nu, fast hela syns ju inte :)

Ser ut som en gaangsta. Nej men minen var inte seriös SÅ ni vet, ni får inte tro att jag ska ha den som värsta ''visst är jag snygg'' bilden direkt. Haha kolla på minen på bilden då ser jagut som en clown :P

Tillbaka från skolan


Idag har det varit 28 grader wehoo. Nu när jag kom hem insåg jag att jag ska ju fara till pappa idag.. roligt troligt. Men sen så håller duktiga Lydia på att sy fast klämmorna på mitt nya löshår som kom imorse, yeey! :D
Sen ikväll ska jag kanske vara med Emma men det verkar inte som det.

Before i die







Forever young ♥

Hej!
Har haft en toppen dag! Emma kom till mig tidigt på morgonen och sen så var det toppen väder, asså nästan för varmt, och då tog vi båda på oss korta shorts, fast med tajts, och sen ett pösigt linne, vi cyklade sen till skolan nån timme efter, vi åkte två på en cykel, utan pakethållare, sen när vi kom (försent..) till ''samlingen'' där alla skulle samlas och gjorde värsta entren så alla kollade på oss, och då skrev vi woaaaa, haha inte pinsamt alls nejnej.. och sen på orienteringen då var vi ute där två timmar och fick en stämpel, vi är ju bäst. Men sen gav vi upp och gick till hennes coola mormor och snodde bullar. Sen kom vi tillbaka till skolan och hade en timmes rast, la oss på golvet och sov sen gick vi till lektionen och sen den andra lektionen va spanska, och vi har en ny sträng lärare som vi alltid äger ut, så det är kul. Sen följde Emma mig hem, vi hade jätte roligt hela kvällen!


Vi tog en bild och målade dit en prick så det skulle se ut som om vi hade piercing i tungan men ja, vi lyckades inte men aja.

Thursday

Goodmorning, emma vaknade mig med att knacka på dörren, det var bra eftersom inte min mobil ringde, vi har sovmorgon till nio idag, så vi ska typ fara till skolan tio i nio.



Dubbelhaka ^

Bild för ett halv år sen så ni veeet.

Gråskalle

Tjena Lena! Mitt nya uttryck.

Idag ska jag beställa löshår! Och det kommer troligtvis imorgon, taggataggatagga.



Min nya tandborste haha, löljig. Men ni ser säkert endå inte vart den är och ser ut för bilden blev fett dålig och suddig.

Hade ba lust


Min typ gammlaste bild på mobilen, var från oktober, åtta månader sen haha.

Glader

Är jätte glad idag, vet inte varför eller jo, det är bra väder och massa, okej jag kanske inte är jätte glad för vi har många skoldagar kvar men är endå på ganska bra humör!



Och iallafall idag så har jag först efter skolan har jag varit med Hanna och Josefina, vi solade, åt glass, spelade biljard och filmade in när vi kläckte två ägg på huvet och la in det på facebook. Sen for jag hem och åt och sen for jag och mamma till stan och hade en liten tjejdag haha nej men vi for till dallas och åt lite och jag jobbade typ någr minuter och fick iallafall 40 kronor hem hehe :P
Och nu på kvällen funderar jag om jag ska gå eller jogga en bit men är inte säker om jag orkar.

Snart juni!



L O L

Nämen godmorgon på er alla :)
Vaknade ganska nyligt, taggar inte skola idag. Men har endå kortdag så det är väl ingen bigdeal :P
Men jag sov ju ganska mycket igår så jag somnade inte först halv 3 :(.

Nemen ojjdå.

-


Just the way you are


Jag vill vara med någon idag! I alla fall göra något roligt.. blev ju ingen sömn inatt så jag vill hitta på nåt innan jag somnar.

Hör av er på: 0768006757

Fast jag har inte pengar på mobilen eller gratis sms så ni vet :love:

Monday morning

Jag har varit vaken hela natten men inte bloggat så mycket :( Nu så chattar jag med Josefina på facebook och äter ostbågar och lite sånt där, känner ett behov av att jag måste öppna fanta burken nu asså..




Åååå jag minns när jag hade det där, en hel burk med gott godis, fy så gott. Nä nu ska jag fortsätta att fantisera om godis hejdå.

Vickelivick


Ändrat lite ;)

Jag har ändrat rubrik texten om ni ser, annars tryck F5 :P
Jag fattar inte varför det har blivit som svart runtom rubriken, det är som en skugga och det verkar inte gå ändra :(

Orkade inte gå och lägga mig, kändes för jobbigt, skåååja. Nej, nu så ser jag något dåligt program på mtv, svettas litegrann och datanööördar. Jag kände mig så tråkig om jag skulle gå och lägga mig redan? Jag är ju ledig imorgon juu.



Där ser ni det där töntiga programmet på mtv.
I alla fall, jag har lite fantor som ni ser, den gröna har Lydia druckit upp, den oranga är oöppnad och den gula är det kvar i fast den är öppnad.
Haha roligt att veta..

fisknylle

Inte på humör just nu. Väntat på datorn typ två timmar och när jag väl fick den blev man ensam i soffan :/
Och imorgon är jag ju ledig, det är ju iförsej bra men jag kommer endå vakna halv sju på morgon för när Lydia går upp så paserar hon mitt rum eller hur man säger, sen är jag ju lättväkt också svårt att somna om, sen kmr jag inte ha något att göra imorgon heller...


Gott!

kort och gott

Det kommer att bli hela 22 grader till veckan! Sägs det iaf..

Nyss så kom jag hem från min lilla jobbardag, det var en lugn dag så, så jobbig var den inte. Snodde hem lite drickor så nu ska jag klunka i mig kolsyra!:P

Mulet väder

Hola!
Idag ska jag jobba ''suck'' på dallas, och för dom som undrar: va? varför det? varför får hon det? hon är minderårig!
Osvosv.. det är därför min pappa är chef där och jag känner typ många som jobbar där, min brorsa, kusiner och typ släkten. S
å det är därför jag får jobba där. Sen i slutet av dagen ''som är klockan 20.00'' får jag min lilla lön och då har jag råd med lös hår! Så kanske på tisdag till skolan kommer jag ha skaffat löshår ;-)



Och ja, jag ser drogad ut.. så nu måste jag fixa mig, bussen går om tio minutwr, gaah stress stress.

Men jag bor ganska nära busshållsplatsen, nu ska jag sluta babbla och fixa mig lite.

the saturday night

Är säkert trött fast känner mig inte trött.. imorgon ska jag jobba och tjäna pengar på dallas så jag borde sova och va pigg då. Är inte så peppad inför jobbardagen menmen..


Gammal bild.

Löööööööördag

När jag har gjort mig finare så ska jag cykla iväg eller ta en prommis till ica och köpa lite godis och läsk. Lydia har nyss tagit en buss till stan men kmr hem ikväll så just nu så kommer jag vara ganska rastlös kanske.



Haha gissa om det där är en gammal bild? Där var jag typ åtta eller nåt och Lydia typ 14.

You are my dream

Tjabba tjena hallå!

Igår så for jag och Lydia och hyrde film, åt gott och såg på filmen såklart! Minns inte vad den hette men det vara konstig fast bra, sen somnade vi och sen nu imorse så låg vi typ i sängen några timmar :$


Snart ska vi tralla iväg till pappa och örfila björn lite och hämta saker.


Emmster


Spöken har ju också liv? :blush:


Kvällen spenderas med min fina syster :love:

Snow is gone and i'm happy happy happy!


Saknar absolut inte vintern, snö och kyla, usch usch usch.

Riktig pudding


Så kommer jag se ut när jag är gammal :)

Riktig pudding


Så kommer jag se ut när jag är gammal :)

Hahaha

    
        
Gamla bilder jao ;P


Morgon

Vaknade nyss av att Björns himla kompis knackade på vår dörr 30000 gånger ;(
Så nu är jag trött ofräsch och hungrig. Idag så far jag också till mamma, vet inte vad jag ska göra ikväll. Kanske ska vara med Lydia och Julian ett tag om dom är hos mamma annars så kanske jag ska vara med Elsa och Ida eller nånting, har typ inte nå planer idag.

Jamen nu så ska jag kanske äta frukost eller bara slappa eller göra mig i ordning :)

Kväll

Hejsan, myskvällen är igång nu!
Äter chips och massa annat gott. Jag var nyss ute med Elsa och Motjo, vi han typ prata och cykla lite innan dom skulle hem :( Menmen, imorgon kanske jag ska vara med dom och Ida, och njuta av helgen. 

Lägger upp en gammal ''mys'' bild nu eftersom jag inte har nån annan :)
Hejdå och ha en fortsatt bra kväll! :love:

What am I supposed to do when the best part of me was always you


Var det bara jag som inte va beredd? Aja igår så på svenskan skulle vi få ta med oss fika och typ spela brännboll och massa på fotbollsplan bara med klassen, och så blev det, jätte mysigt var det men jag var inte beredd när Jennifer skulle ta kort :S

Rekommenderas


''när jag vaknar finns du inte''

Jag har inte läst så mycket av den, men den är jätte bra tycker jag och jag tycker också att just DU ska läsa den ;)


Ändrat lite ;)

Nu har jag ändrat ''igen'' designen men jag ska ändra mer, men om ni inte ser så tryck F5.

Torsdag


Idag kommer det bli en sån där hemmasittardag verkar det som. Igår hade jag jätte roligt med kompisar och fint väder, jag var med Ida, Elsa, Motjo och ett tag så var vi med Cassandra, vi sminkade oss roligt och tog kort, sen var vi hos Elsa och sjömg singstar osv. Vid 22.30 cyklade jag hem och då duschade jag och massa.
Nu så äter jag godis och lyssnar på musik, helt ofixad är jag också.
Men ett + är ju att vi har fått ett minilov nu, eller om man ska säga långhelg.


Ändrat lite ;)

Tjoooobre.
Jag har ändrat ganska mycket nu om ni ser det, tryck F5 om ni inte ser. Och jaa, det ser konstigt ut nu men jag är inte klar riktigt tror ja, jag ska byta bilder kanske och massa.. 


<3

Asså jaghar ju skrivit massa inlägg idag men det ser inte ut som dom kommit fram :( Hoppas det här kommer fram:) 
HAHA mattis då! (det var typ ett år sen på bilden då smyg tog jag ett kort på matilda men hon råkade komma ganska nära ;)

Depp

På tisdag ska jag och Hanna fara på stan men just nu har jag typ bara tio kronor, jag får städa för pengar och pappa är så snål så han tänker bara ge mig busspengar, menmen.. ska kanske städa lite och panta lite och sen får vi väl se hur mke jag har tills på tisdag.. kommer säkert bara ha typ en hundring :O


Lööööördag

Hejsan ;)
Idag mår jag bättre än igår, jag får inte tag på Emma så det blir väl inte vara med nån.. fast jag har ju inga pengar på mobilen just nu men när pappa kmr hem så ska jag sno hans mobil och ringa mer, sen om det blir att vara med Emma så ska vi nog gå och köpa glass i det fina vädret!


Haha!
Julia och Elsa där uppe ^
Typ ett år sen men gamla minnen asså! :D

Bra blandat Lydia




3 nior på rad

Hey ya


Roligt att se på alla dessa gamla bilder, nåja, så gamla kanske dom inte är.
Men vi har gjort gaaaanska mke förändring där Lydia sitter, iaf det rummer, det är mitt rum :P

Godmorgon

Egentligen så var jag ju sjuk igår, jag fick välja mellan att stanna hemma eller gå till skolan idag, jag valde typ att se hur jag mådde på morgonen och jag mår bättre men jag känner att jag är krasslig och så som jag varit hela veckan men igår var värst. Så jag vaknade typ för ett tag sen och inte kunde somna om, så jag gick och duschade, nu har jag kommit ut ur duschen men kan inte hinna att göra mig klar innan första lektionen börjar, men sen började jag må dåligare, så jag far nog inte idag heller.


Och nu sitter jag i soffan med mina pyjamasbyxor som har jätte fickor.
Och har också nymålade naglar.

Om det ändå vore så


en sjukling vill bli frisk

Nu fryser jag, var ganska sjuuuuk på skolan, känner att jag har typ feber kanske och grymt förkyld, ont i halsen osvosvosv.. jag for hem från skolan för ett tag sen, pratade med lärarna eller hur man säger, och sen sa dom att jag skulle fara hem för dom hörde ju hur min röst lät osv.. sen så är jag ju egentligen hos mamma, men det är så långt att gå dit och det är motvind, så nu är jag hos pappa och ska sova strax.
Igår åt jag ingenting heller så jag typ skakar i hela kroppen och är hungrig.

So sant..
nattinatti♥


Onsdagsmys


Hade helt enkelt en slapp dag idag, fast typ nyss gick jag ut och gick en sväng, powerwalkade typ, det var niice, inte alls jobbigt :P

Yea Yea

Jag är typ tillbaka :) I guess!?
Iaf idag har timmarna på skolan har gått som sniglar som vanligt.. sen så har jag nyss kommit hem från konsum, köpte en fet godispåse, mums!

Åsså har jag haft jäätte ont i halsen hela veckan, kanske därför jag inte haft nå blogglust, men jag hoppas det blir bättre till imorgon.

Sov i flätor inatt också så jag har lite krulligt hår men det syns dock inte så bra på bilden.


bloggpaus

don't miss me to much :]

Monday morning

Godmorgon!
Det sägs att det är fint och varmt väder idag, har själv inte varit ute men jag ser ju att solen är framme!
Så det är tummen upp. Väckte Lydia med frukot på sängen idag. Supriiiise! Hehe det va kul.
Suddade ut min näsa haha den blev lite konstig.

Nu ska jag göra mig i ordning! Jag ska fara om 35 min så jag måste snabba mig snart!

I used to be nice


Ny profilbild på facebook om ni undrar.
Iaf så har jag varit med Lydia hela kvällen, nu väntar jag på att hon har duschat och sen ska vi äta nåt kanske osvosvosv.
Nu ska jag ta en alvedon eller ipren eller nåt för jag känner att huvudvärken börjar komma.

My day, today



Jag är ju som jag är ^

Iaf nu så ser jag på
the oc. Och jag är också jätte hungrig men vi har ju bara chips i skafferiet -.-
Och vädret ändrar väder helatiden, igår regnade det och snöade i omgångar, idag är det soligt ibland och blir mulet (eller hur man säger) ibland.  Och sen kommer mamma och dom (orkar inte säga alla) hem för dom var ju borta igår på nånting, Sen blir det middag ''hoppas jag ;)'' och sen njuta av söndagen, sen vaknar man och inser att det är skola, lovelife♥

Söndag är depp måndag är ännu mer depp

Godmorgon.

Idag är det söndag (suck). Jag gillar ju lediga dagar men söndagar är så deprimerande. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Jag sovde ju inte bort hela dagen så det blir väl att göra nånting. Jag vill ha en kall slush  nu, så gott det skulle vara för nu är jag typ jätte törstig.

Mumsfilibabba.

Har någon nått förslag på vad man kan göra idag ? ;)

hiss & diss

Blev lite mindre tröttare när jag var påväg att lägga mig, stannar uppe ett tag till. Nu ska jag köra lite hiss och diss!

Hiss: det är helg

Diss:
jag har bara en ledig dag kvar

Hiss:
jag är ovanligt frisk (brukar ofta vara sjuk)

Diss:
jag kom på att jag har sjuuuk ond träningsvärk,
Haha märks det att jag har tråkigt eller?




Every girl want a boy like this one


Now i'm go to bed


Blev ganska trött nu, känner att jag måste ställa väckaren imorgon. Nej jag ska sova ut istället, så himla skönt<3
Iaf så skriver jag godnatt och imorgon blir det nog att sova bort hela dagen eller bara slappa, för det är ju söndag.

saturday

Hejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej!

Nu för tillfället är jag glad. Jag har ju varit med min bror Björn idag och sen så skulle jag sova hos pappa och björn då för mamma och lydia är på nån fest ganska långt borta men då tyckte jag det blev tråkigt hos pappa så då fick jag cykla hit typ klockan 23.00 i regnet till mamma, så nu kmr jag vara ensam här all night long hihi. Men det är då tur att jag har läsk och massvis med gott, också har vi många filmer på datorn och just nu ser jag på jersey shore. Och jag ska ändra designen eller iaf headern men det är nåt konstigt på mammas dator så det går typ inte men då gör jag det imorgon eller nåt
.

Ojj så normal man blev då.

Ändrat lite ;)

Nu har jag är det ganska mke förändring på bloggen, ni ser ju utseendet eller hur man säg, tryck F5 om ni inte ser:P
Fast jag ska ändra lite för bilden är ju inte på mig.



PaulaLitenBackman.blogg.se

Nu har jag skaffat en ny blogg fast den heter likadant, det gick ju inte lägga in en header eller nånting på min gamla så det blev en ny istället.
Ska kanske fixa den lite nu<3

Välkommen till min nya blogg!